Richard Woods és Sebastian Wrong új kollekciója becsapja a nézőket - a fotók pont olyanok, mintha csak a látványterveket néznénk. Képzelt rajzfilmből lopott bútorokat mutattak be Rotterdamban. 

Richard Woods szinte már minden létező felületen kipróbálta kamu parkettamintáit - a korhadó, színes falécek szinte bármilyen teret képesek meseszerűvé tenni. 

Nem ez az első alkalom, hogy Woods végtelen mintázata bútorokat vesz birtokba. 2007-ben az Established & Sons számára tervezett egy szekrényekből álló minikollekciót - akkor az ötvenes-hatvanas évek skandináv bútorainak klasszikus formáit csomagolta be a védjegyének számító minta-szőnyeggel. 

Woods már akkor is Sebastian Wronggal dolgozott, ugyanis ő volt akkoriban az elit bútorgyár vezető tervezője. Wrong azóta otthagyta az Established & Sonst, hogy éppen ilyen projekteken dolgozhasson, mint a Logo Chairs. 

A recept egészen egyszerű: megkeresték egy tárgy, ez esetben a szék ideáját, lehető legcsupaszabb formáját, és ezzel a lendülettel ki is emelték a valóságból. Hogyan lehet valami egyszerre ennyire anyagszerű, és mégis teljesen valótlan?