Nagyon valószínű, hogy Roy Lichtenstein elégedett lenne a Caliper Studio munkájával - a brooklyni építésziroda ugyanis néhány egyszerű, de ügyes gesztussal továbbgondolta a művész egykori műteremlakását. Lágy hajlatokkal szabdalt tetőkertet és szemöldök formájú világítónyílásokat adtak az eredeti épülethez. 

Roy Lichtenstein egykori Greenwich Village-i studiójának két épülete eredetileg egy vasboltnak és egy garázsnak adott otthont, mielőtt a nyolcvanas években átalakította magának. Halála után a Lichtenstein Alapítvány vette át az épület kezelését, illetve Dorothy, a művész özvegye, aki szorgalmasan dolgozik férje hagyatékának méltó megőrzésén, továbbra is itt él. 

A Caliper Studio feladata a belső terek átalakítása mellett a műterem kiegészítése, és egy új kert megtervezése mellett egy vendéglakás és iroda tervezése volt. 

Az átalakítás legjobban sikerült részei a műterem felülvilágító ablakai, amelyek rengeteg természetes fényt engednek az épületbe. Az acél ablak elemek ívelt tartószerekezetét szórt beton technikávál építették.

A tetőket gyepszőnyeggel és mesterséges dombokkal függőkertté alakították, ahol nagyon otthon érzi magát az Ecsetvonások és a Végtelen csepp című Lichtenstein-szobor. A szobrokat faborítású ösvények fogják közre, amelyek a tető legmagasabb pontjára vezetnek, ahonnan szépen belátható a környék.