Nem meglepő, hogy Jade Jagger elképesztően zsonglőrködik a színekkel, Andy Warhol tanította színezni - Mick Jagger lánya ugyanis sokat unatkozott a Factoryben, óvodásként. Warhol imádta a kislányt, híres mondata, miszerint ő nagyon bírja Micket és Biancát, de valójában Jade pörög az ő fordulatszámán, jót tett a kis Jagger karrierjének. Nem mintha nagyon rá lenne szorulva, rég láttunk olyan ösztönös, mégis hiperintelligens teret, mint amilyen legfrissebb munkája, a mumbai-i Lodha Fiorenza Residence. 

A Factory óta sok minden történt Jade Jaggerrel, többek közt beutazta a világot, és nem is olyan régen saját ékszerkollekcióval jelentkezett, ami elég jó visszhangot kapott. Ezúttal egy belsőépítészeti projektben villantotta meg tehetségét, egy 44 emeletes mumbai-i luxus apartmanházat tervezett meg apró részletességgel. 

Még gyerekként zúgott bele Indiába, és most is ugyanazzal a csodálattal néz sokszínűségére. Munkájának igazi erőssége azonban, hogy úgy adja vissza ezt a vibrálást, hogy eközben elkerüli a giccset, egyszerre hűvös és izgalmas az eredmény. Idézi az indiai ékszerek világát és Taj Mahalból ismerős dekoratív vonalakat, de ugyanakkor a kortárs indiai designt is érti. 

A színekkel nem fukarkodott, de következetesen használja őket: zöld, kék és ibolya a kedvencei, amelyek néha a legmeglepőbb helyeken visszhangoznak, kárpitok, szőnyegek mellett szofisztikált színes háttérfényekként köszönnek vissza.

A csiszolt smaragdkőre emlékeztető kuckók csendes beszélgetések színterei, de érdemes figyelni a klasszikus modern darabokra is, amelyeket elég gazdagon alkalmaz például a fogadótérben.

A túlméretezett lámpák is jó helyre kerültek - a tér egészére jellemző a túlzás, de a tervező éppen megfelelő ponton állítja meg ezeket a gesztusokat, hogy a ház szerethető, kényelmes és ne ridegen hivalkodó legyen.