Az Olsen ikrek (azaz Mary-Kate és Ashley) egy ideje már nem egykori sorozatos szerepük vagy leépülésük miatt, hanem The Row névre hallgató divatmárkájuk miatt kerülnek a címlapokra. Bár elképzeléseik miatt sokan bírálják őket, mégis sikerült divatbirodalmat építeniük, és azt is megtehetik, hogy termékeik árszabásánál jó vastagon fogjon a ceruza.

Egy éve például pillanatokon belül elkelt az általuk tervezett, 39 ezer dolláros aligátorbőrből készült táska, és most még ennél is magasabbra taksálták legújabb kiegészítőjüket. A fentebb látható táska persze nemcsak az Olsen ikrek és az 59 ezer dolláros ár miatt érdekes, hanem azért is, met az a lányok és Damien Hirst együttműködéséből született. (A kortárs képzőművészet egyik leginkább ellentmondásos alakjáról itt olvashattok bővebben.)

A táskák az Olsen ikrek egyik kedvenc anyagából, nílusi krokodilbőrből készültek, és Hirstre jellemzően különböző pirulák, tabletták díszítik, a művész pedig saját kézjegyével is ellátta a darabokat. Ha valakit érdekel, a limitált példányszámban készült táskákat (összesen 12 készült) december 12-én a Just One Eye online áruházában meg is veheti, a többiek pedig megelégedhetnek az oldalon látható videóval.