A magát Baldaszti Csoportnak nevező szolgáltatótömegből újabb arculat válik ki, amelyet Anh Tuan segít majd az eszünkben tartani.

A vendéglátó csoport két évvel ezelőtt nyitotta meg a Lánchíd utcában az első, delivel egybekötött éttermét, azóta követhetetlen útkeresésben vannak.

Szerencsére a kellő idő elteltével egyes új vállakozások megmenekülnek a céltalanul hömpölygő brandteremtési szándék elől, és olyan önálló létesítményként képesek működni, mint az első étterem helyén lévő Zona is.

Anh Tuan, vietnámi származású magyar divattervező szakmai partnerként segíti majd az átalakulást az Andrássy úti székhely épületében, a szintén Baldaszti kézben lévő Urimuri mellett. A high-end rácsos bőrtáskáiról ismertté vált tervező viszonylag kockázatmentesen adhat tanácsokat a vietnámi-thai étteremmé alakuló Baldaszti's Grandnak, de az együttműködést nem ez teszi érdekessé. Anh Tuan több főzőcskézős összejövetelt levezetett már: az Egy csepp Indokína olyan baráti rendezvénysorozat volt, ahol Tuan a távol-keleti utazásairól adott konyhai beszámolót.

A tervező az átalakuló étterem menüjét szerkeszti, ő választja a konyhára a séfet, és a vele dolgozó személyzetet, illetve a hely látványtervét is felügyeli majd, a Baldaszti Csoporttal közösen.