Móró Máté divatfotói elég könnyen felismerhetőek: a Gyenge Nórával közösen készített kampányaiban műtermi elő- és hátterek húzódnak egymásra, monokróm képsíkok zavarják össze a térérzékelést.

Ezekben az alig terekben a mozdulatnak felfokozott jelentősége van, ezért minden kimódolt, szoborszerű beállás ezerszeresen hat. Móró szereti a szép kezeket is, ezért a legtöbb általa kivitelezett kampányban filigrán ujjak, szakrális kéztartások vonják magukra a figyelmet. 

Legfrissebb anyagában a Have Salon jövő évi szépségtermékeit dolgozta fel, a 2014-es trendeket előrevetítő sminkek merev szentképeken mutatkoznak be. A pasztell színek tulajdonképpen árnyékként jelennek meg, egy-egy sötéten hagyott árnyékfolt festékbe borul. A jövő évi sápatag színek egy jó adag csillámot is kapnak a nyakukba, a zöld hajtőfestés, és a füstfóliás pillák megnyugtatóan jelzik, hogy egy kis csillogásnak minden trendben jut hely. 

A Have (Kozma Norbert, Kökény Judit) indulása óta arra törekszik, hogy többet nyújtson, mint egy szokványos szépségszalon, ezért magyar tervezők állandó kiállításával, és forgalmazásával szeretnének új viszonyulást teremteni a szépségápolás tereihez. 

Fotó: Móró Máté

Kreatív koncepció: Gyenge Nóra és Móró Máté

Stylist: Igor Deseatnikov

Smink: Kökény Judit

Haj: Kozma Norbert

Modell: Julcsi